Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009


ΕΠΙΘΕΣΗ Γ.Γ. ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ BLOGS!




"Χτυπούν τα blogs τον Πρόεδρο" λέει τώρα με παράπονο από το βήμα της Βουλής ο Α.Κυπριανού. Παραπονείται επίσης για τις "σατυρικές εφημερίδες" (δηλαδή για τα φιλαράκια μας του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ και τους φίλους της Ενώσεως) Προφανώς αναφέρεται μιλώντας για blogs, κυρίως στο δικό μας ιστολόγιο, το οποίο μάλιστα και φιλικός προς το καθεστώς blogger αποκάλεσε "ναυαρχίδα" εναντίον του Δ.Χριστόφια.Μάλλον τα επαγρυπνητάκια του στο διαδίκτυο, θα τον έχουν πληροφορήσει για την αυξανόμενη δυναμική μας.
Πρώτον να πούμε ότι νιώθουμε περήφανοι. Γιατί η ιδιαίτερη ενόχληση που νιώθει από τη δράση μας ο Α.Κυπριανού, μαρτυρεί την ενόχληση του καθεστώτος.
Δεύτερον να πούμε ότι ο Α. Κυπριανού ζει σε ένα δικό του γυάλινο κόσμο. Γιατί προτιμά να υποβαθμίζει τις διαφωνίες με το Δ. Χριστόφια σε επίπεδο blogs και σατυρικών εφημερίδων και εσκεμμένα αγνοεί το Φιλελεύθερο, τη μεγαλύτερη κυπριακή εφημερίδα, η οποία επικρίνει με ιδιαίτερη ένταση τον Πρόεδρο, τη Σημερινή, το μισό και πλέον ΔΗΚΟ, την επίσημη ΕΔΕΚ και ιδιαίτερα το Βάσο Λυσσαρίδη, το μισό ΔΗΣΥ, την πλειοψηφία του κυπριακού λαού που σε επανειλημμένες δημοσκοπήσεις δηλώνει ότι διαφωνεί με την πολιτική Χριστόφια.
Τρίτον να πούμε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Δ. Χριστόφια είναι ο Δ. Χριστόφιας. Ο οποίος ενώ υποσχέθηκε "δίκαιη λύση" προβαίνει σε υποχωρήσεις (έποικους-συνεταιρισμό-εκ περιτροπής προεδρία-αποδοχή κριτηρίων για δικαίωμα επιστροφής), άτσαλους χειρισμούς (εορτασμοί για πτώση τείχους, πρεσβεία στην Κούβα, φταίξιμο προς τους Ε/Κ για την εισβολή-κατοχή, άλλαγμα των φώτων σε παιδεία και άμυνα), κάνει προτάσεις στον Ταλάτ που θα του εξασφαλίζουν εσαεί παραμονή στην προεδρία, έχει χτίσει ένα ετσιθελικό κομματικό κράτος, φιμώνει τους διαφωνούντες, συλλαμβάνει, απειλεί, εκβιάζει, εκνευρίζεται.
Κάντε την αυτοκριτική σας ευέλικτοι οδοστρωτήρες. Και μη φταίτε τα blogs για τη δική σας ανεπάρκεια.




Πηγή : christofias-watch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου