Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Η οργή της κοινωνίας για το καθεστώς Χριστόφια, ολοένα και αυξάνεται.
(Ηρέμησε Άντρο, δε θα κάνουμε πραξικόπημα ούτε θα προβεί κανείς σε φυσική εξόντωση του Οδοστρωτήρα!).


Γι' αυτό και στις 19 Φεβρουαρίου, δηλαδή την άλλη Παρασκευή, οι πολίτες κυκλοφορούν, ΟΛΗ ΜΕΡΑ με τα φώτα των αυτοκινήτων τους αναμμένα, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ!




Ότι καταδικάζουμε τις συλλήψεις, τους εκβιασμούς, την πνευματική τρομοκρατία, τις διαπραγματεύσεις πίσω από την πλάτη μας, την επαναφορά του Σχεδίου Ανάν, την πολιτική που οδηγεί στην τουρκοποίηση της πατρίδας μας.  
Προωθήστε το σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας. Όλοι μας, ειρηνικά και δημοκρατικά, να δείξουμε ότι καταδικάζουμε το σκοταδισμό του καθεστώτος.



Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο
 
Σημείωση: Διευκρινίζουμε (για να μην ανησυχούν οι ουφολόγοι της ηγεσίας του ΑΚΕΛ και της Χαραυγής) ότι η σιωπηλή αυτή διαμαρτυρία, δε διοργανώνεται από κάποιο "συντονιστικό κέντρο", ούτε από εξωγήινους του Κθούλου, αλλά από την "Πρωτοβουλία Δημοκρατικών Πολιτών". Οι πολίτες ανησυχούν για τις εξελίξεις και δε δέχονται το σκοταδισμό και τα δημοκρατικά ελλείμματα. Επίσης Άντρο Κυπριανού, λυπούμαστε να σε πληροφορήσουμε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης που φέρνει δώρα τα Χριστούγεννα και ότι ο Έλβις δεν ζει!
 
 
 
Πηγή  : http://christofias-watch.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου