Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Aίτηση για κατεδάφιση της έπαυλης στη Λάπηθο κατέθεσαν οι Όραμς

Το ζεύγος Οραμς κατέθεσε χθες αίτηση για κατεδάφιση της έπαυλης που έκτισε παράνομα στην κατεχόμενη Λάπηθο, στην ε/κ περιουσία του Μιχαλάκη Αποστολίδη.Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο λεγόμενος υπουργός εσωτερικών Ιλκάι Καμίλ είπε ότι με την αίτηση αυτή οι Οραμς εφάρμοσαν την απόφαση του Αγγλικού Δικαστηρίου, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να την εφαρμόσει.
Ο τ/κ Τύπος αναφέρεται και στην περίπτωση της Τ/κ Ναζιρέ Σόφι, η οποία απαιτούσε από την Κυπριακή Δημοκρατία την περιουσία της στη Λάρνακα. Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Μπακίς'', η Σόφι απέσυρε την προσφυγή της στο ΕΔΑΔ μετά το φιλικό διακανονισμό με την Δημοκρατία, η οποία θα της καταβάλει 540.00 ευρώ και θα της επιστρέψει την περιουσία.
Στο θέμα αναφέρονται όλες οι τ/κ εφημερίδες με τους εξής τίτλους: Κίπρις: Νέα περίοδος στο περιουσιακό, Γενί Ντουζέν: Αποζημίωση -Επιστροφή, Αφρίκα: Νίκη Τ/κ στο περιουσιακό, Γκιουνές: Οι Ε/κ θα καταβάλλουν αποζημίωση, Χαμπερντάρ: Ισοπαλία 1-1 στο περιουσιακό, Χαβαντίς: Απόφαση - έκπληξη, τής επιστράφηκε το σπίτι στη Λάρνακα και Χαλκιν Σεσί: Οι Ε/κ ενήργησαν πριν από το ΕΔΑΔ.


Πηγή : http://www.kathimerini.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου