Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δικτατορία Χριστόφια στη Κύπρο


Δυστυχώς, με πολιτικές πιέσεις προς τη Γενική Εισαγγελία, η πολιτική δίωξη και η έρευνα κατά του Ξενή, συνεχίζεται εδώ και 6 εβδομάδες. Ταλαιπωρούν τον ίδιο, την οικογένειά του, κατακρατούν τους υπολογιστές του. Κι όλα αυτά ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας είχε πει ότι δεν υπάρχει αδίκημα. Τον κατηγορούν ως φερόμενο διαχειριστή του Blog christofias-watch.blogspot.com
, για σχόλιο επισκέπτη!!!! Μα που ζούμε επιτέλους; Στην Ανατολική Γερμανία, στη Σοβιετία επί Στάλιν ή στην Καμπότζη των Ερυθρών Χμερ;
Καλούμε την εξουσία να δώσει τέλος στην παράνομη δίωξη και την ταλαιπωρία του κ. Ξενοφώντος, της συζύγου του και του νεογέννητου της οικογένειας που γνώρισε τον οδοστρωτήρα εξ απαλών ονύχων.
Ο Ξενής Ξενοφώντος είναι αθώος.
‘Ενοχοι είναι αυτοί που παρακολουθούσαν την σύνδεσή του στο ίντερνετ. Αυτοί που κατασκεύασαν "ποινικά αδικήματα", από πράξεις στις οποίες οι ίδιοι παραδέχονται ότι ο Ξενής δε συμμετείχε, απλά για να φιμώσουν ένα ιστολόγιο και να τρομοκρατήσουν όσους διαφωνούν μαζί τους!
Αγαπητέ Ξενή Ξενοφώντος, σου εκφράζουμε την συμπαράστασή και την αλληλεγγύη μας. Για σένα το κακό, μπόρα είναι και ελπίζουμε ότι θα περάσει. Για την Κύπρο όμως, πιθανόν να είναι καταιγίδα, που θα την καταποντίσει. Για τούτο είναι ανάγκη να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να σώσουμε την Κύπρο.



Πηγή : http://christofias-watch.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου